Denken – Durven – Doen


Ik ben Gerard Deurwater, eigenaar van mirrbizz, heb HBO Electronica en diverse Sales en Marketing opleidingen gevolgd. Als Regional Salesdirector, nationaal en/of internationaal gewerkt in de Offshore, Electronica en Telecommunicatie markt. In totaal 40 jaar ervaring in sales & marketing in het MKB, alsook bij multinationals. Vele jaren mediaprogramma’s geproduceerd en gepresenteerd.

Ik werk nu als freelance consultant en kan u van dienst zijn met innovaties, coaching, advies en optimalisatie van uw salesorganisatie. Ik maak daarbij gebruik van mijn opgebouwde netwerken en mijn ervaring op mediagebied. Ik vind het een uitdaging en vooral leuk om een teambuilder te zijn voor mensen met een drive, ben extravert, energiek, assertief en resultaat gericht. Heb een positieve instelling en breng dit graag over op mensen, die individueel werken of onderdeel zijn van een team.

Mijn motto is: Denken – Durven – Doen !!!

drieluik

logo

Media

Bij  VLOH FM en MeerRadio & Televisie Haarlemmermeer, vele jaren met plezier gewerkt. Sportverslaggeving en Portret programma’s geproduceerd en gepresenteerd.