logo-werken-fm

Mirrbizz werkt samen met Werken.FM. Het radiostation met een innoverende blik op de arbeidsmarkt.

Het medium internetradio is voor u aantrekkelijk als onderdeel van uw marketing en/of sales strategie. Er is door ons een uniek totaal concept ontwikkeld, waarbij wij samen met u een gedetailleerd plan uitwerken voor de doelgroep of marktsegment, die voor uw bedrijf van belang is.

Het medium radio en in het bijzonder internetradio geeft legio nieuwe mogelijkheden en dus ook kansen voor de ondernemer. Radio is en blijft veranderen. Met de internetrevolutie van de laatste twintig jaar en de impact van sociale media krijgt en heeft radio al een nieuw gezicht.

Radio blijft één van de meest effectieve media om uw klanten te bereiken, dat zeggen niet alleen wij maar ook onafhankelijke bronnen. Breng uw propositie op een kostenefficiënte wijze onder de aandacht van uw doelgroep.

internet-radio

  • Radiocommercials hebben direct effect op de verkoop. Door radio stijgt de verkoop gemiddeld 9% (RAB UK Sales Multiplier)
  • De kosteneffectiviteit van radio is vier keer zo hoog als van andere media (RAB UK 2010)
  • Online radiostations zoals Werken.fm bieden u meer waarde voor lagere kosten dan traditionele radiostations. De groei van online radio is ongekend. Elke vijf jaar verviervoudigd het aantal online luisteraars en in de komende tien jaar zal meer dan negentig procent van de auto’s toegang hebben tot online radio.

Wist u al dat de FM frequenties rond 2016 ophouden te bestaan?

Het is niet altijd stom om iets stoms te zeggen


Direct geld verdienen dus!

Door het gebruikmaken van internet radio, geeft u uw sales een boost!!

Wilt u meer weten over dit unieke concept neem contact met ons op wij informeren u graag.
Telefoon: 06 53 12 61 37
email: mailme@mirrbizz.nl

website Werken.FM