Is uw plan voor Het Nieuwe Werken in orde?

Slechts 8% van alle bedrijven wereldwijd denkt na over het maken van een dergelijk plan, slechts een fractie daarvan is het ook daadwerkelijk aan het implementeren. Het is ook voor uw bedrijf de hoogste tijd om aan een strategisch plan te beginnen. U wilt de slag met uw concurrent(en) toch niet verliezen? In samenwerking met PegusApps kan ik uw onderneming hierbij helpen, meerdere bedrijven zijn u reeds voorgegaan.

Eur app 2De app industrie zal in de komende jaren een geweldige groei doormaken, volgens Mevr. Neelie Kroes is dit een van de grootste uitdagingen voor jonge mensen, om in deze markt een opleiding te gaan volgen, om er vervolgens een baan in te vinden.

PegusApps is reeds vijf jaar in deze markt operationeel en focust o.a. op de ontwikkelingen in 3D.

3D is inmiddels niet meer weg te denken. In fotografie, video en filmproducties wordt 3D veelvuldig toegepast. 3D printing is eveneens sinds kort mogelijk en zal binnen korte tijd veelvuldig worden toegepast. Pegus-APPS is toonaangevend in 3D toepassingen voor mobiele applicaties en heeft hiervoor een business app ontworpen genaamd CoolApp.

Als onderdeel van Het Nieuwe Werken, is de CoolApp een onmisbare schakel om te kunnen werken op elk gewenst moment en op elke gewenste locatie, desgewenst met een koppeling aan uw database.

slide1-1Het is nu mogelijk om met behulp van een tablet tijdens een gesprek met uw client, complexe samenstellingen van componenten ter plekke te construeren. De CoolApp voorziet tevens in het samenstellen van een stuklijst en een offerte indien gewenst. Door koppeling met uw database kan de voorraadpositie van uw producten worden opgevraagd en ter plekke worden weergegeven. Door toepassing van deze CoolApp bent u er altijd van verzekerd, dat alle gebruikers in uw organisatie over dezelfde en up-to-date informatie beschikken. Kortom een onmisbaar en uniek salestool voor uw verkoopstaf, waarmee indruk wordt gemaakt bij uw afnemers en uw bedrijf zich onderscheidt ten opzichte van uw concurrent.

Sterk verminderd of in het geheel geen drukwerk, complete en foutloze database, verbeteren en verhogen de efficiency van uw onderneming vanaf het moment dat u werkt met de CoolApp. Uw CoolApp kan voor zowel het IOS alsook het Android platform worden geproduceerd. Toepassingen van deze app in combinatie met 3D printing zal u verrassen.

Wilt u een demo?
Verstuur het contactformulier, of bel mij op 0653126137.
Ik sta u graag te woord.

We maken apps waar we trots op zijn en laten dat graag zien

miniInderdaad, trots omdat we ervan overtuigd zijn dat we uw bedrijf of product kunnen versterken met smartphone of tablet apps. Wij bouwen en beheren complexe mobiele diensten en platforms met pixel-perfecte interfaces. Hierbij integreren we uw app-platform naadloos in de bestaande ICT-infrastructuur van uw bedrijf. Hieronder ziet u een drietal referentie projecten.

PEGUS-APPS website

twelve_display

TW2LV2

Toestel: iPhone & iPad
Platform: iOS
Sector: Co-working

Met de app van Twelve kunnen klanten het gebouw virtueel in 3D bezoeken en rechtstreeks een werkruimte boeken.


  1. 3D virtual tour doorheen het gebouw


  2. Direct boeken van werkruimte mogelijk


iwanthelp

iWANT HELP

Toestel: Cross-device
Platform: Cross-platform
Sector: Telecom

For Ideal Systems we have created the user interface of the cross-platform app with unique and independent design.


  1. app Icon reflecting iWantHelp Core Business


  2. icons for different sectors


  3. style elements


  4. skins for partner modules


fleetmanagement appFleet management APP

Toestel: Smartphone
Platform: iOS, Android & Blackberry
Sector: fleet management

We ontwikkelden een framework voor fleet managers. Gebruikers kunnen een auto-ongeval ter plaatse doorgeven, alle informatie wordt digitaal opgeslagen en doorgestuurd.


  1. Gemakkelijk te beheren


  2. Directe en correcte informatie


  3. Verbonden met de verzekering en carrosserie


  4. Cross-platform